Yoga als onderbreking tijdens het werk, als start van de dag of juist als afsluiting van je werkdag. Alle drie de opties zijn mogelijk. Zowel fysiek als online!

Waarom bedrijfsyoga?

Het regelmatig beoefenen van yoga zorgt voor gezondere, energiekere en productievere medewerkers.

Een goede houding en regelmatige ontspanning is belangrijk als je aan het werk bent. Voor je het weet zit je uren achter de computer, ben je veel aan het bellen en overleggen zonder een moment van ontspanning. Dit vraagt fysiek en mentaal veel van je. Yoga helpt je bewuster te worden van je lichaam en wat je lichaam aangeeft.

De voordelen van bedrijfsyoga

Tijdens een yogales voor komen yogahoudingen, ademhalingsoefeningen, meditatie en mindfulness voorbij zodat je fysiek en mentaal weer in balans komt en meer bewustzijn ervaart. Je lichaam wordt sterker, fitter en soepeler. Opgebouwde spanning in het hoofd en lichaam (met name de nek, schouders, rug en armen) wordt losgelaten waardoor je meer energie, minder stress, meer focus en een helder hoofd zal ervaren. Ook verbetert je lichaamshouding waardoor fysieke klachten verminderen en worden voorkomen.

Yoga op het werk én online

Mijn yogalessen geef ik zowel op het werk als online en is voor iedereen toegankelijk. Of je nu veel of weinig tot geen yoga ervaring hebt. Omdat je yoga samen met je collega's doet zorgt yoga niet alleen voor een gezondheidsboost maar tegelijkertijd ook voor meer onderlinge saamhorigheid, verbinding en werkplezier!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat ik voor jouw bedrijf/organisatie én medewerkers kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op!

Yoga voor bedrijven