Verkouden? Gebruik gember!


Ik hoor veel mensen in mijn omgeving over verkoudheid. Ben jij ook verkouden en kom je er maar niet vanaf? Gebruik dan eens gember! Je zult merken dat je verkoudheid minder wordt als je onderstaande kruidenthee een paar keer per dag drinkt. Ik geef je 2 varianten zodat je wat te kiezen hebt, afhankelijk van wat er in je keukenkastje ligt. Meng 1 deel gember, 1 deel kaneel en 2 delen citroengras. Laat 1 theelepel van dit mengsel 10 minuten in een kop kokend water trekken. Wil je de thee wat zoeter maken? Voeg dan honing toe als de thee wat is afgekoeld (weetje: honing kun je niet verwarmen).

OF

Meng 2 delen gember, 3 delen kaneel en een snufje kardemom. Laat 1 theelepel van dit mengsel 10 minuten in een kop kokend water trekken. En ook hier kun je honing toevoegen als je dat lekker vindt. Succes, beterschap en alvast een fijn weekend voor iedereen!

#gember #verkoudheid #winter #citroengras #kaneel #ziek #griep

16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven